English language version
Genealogie


1. U wilt een professionele genealoog inhuren.

2. Vroege Begraafplaatsen op de boerderijen in de gemeente Guilderland, NY en omringende dorpen (1940).

3. Elf stam families van Erik van der Heijden:

4. Wie wij zijn:
Jan en Peter van der Heijden zijn vader en zoon. Jan is een gepensioneerde leraar geschiedenis en woont in Geleen, in Nederland. Sinds zijn studenten tijd is hij met genealogie bezig geweest. Hij heeft 8 boeken gepubliceerd over 7 families van voorouders, talrijke genealogische artikelen geschreven en de afstamming van zijn vrouw van Karel de Grote onderzocht.
Peter woont in White Plains, New York, in de VS, heeft genealogie van zijn vader georven en informatie verzameld over 4 families van zijn vrouw's voorouders. Hij werd een professionele genealoog en is webmaster van APG, Association of Professional Genealogists.
Samen zijn zij bezig een gedeelte van de informatie van deze genealogien beschikbaar te maken op deze website, met de afspraak geen informatie over levende personen te publiceren. Te zijner tijd zal de volledige tekst van de 6 boeken (die niet meer verkrijgbaar zijn), de Karel de Grote afstammings informatie, die Jan geschreven heeft, en de 4 genealogien die Peter verzamelde, beschikbaar zijn voor familieleden op een met passwoord beveiligd gedeelte van deze website.
Voor vragen en opmerkingen kunt U Jan of Peter bereiken per e-mail.


Laatst vernieuwd 7 Februari, 2007 © 2000-2007 Peter van der Heijden. All rights reserved comments Legal Site Map Top